lauantai 5. marraskuuta 2016

Virkattu säilytyslaatikko


Meille on alkanut pikkuhiljaa kertymään lasten kirjoja ja leluja, vaikka omia lapsia ei olekaan. Kirjat ja lelut on ostettu sukulaisten ja ystävien lapsia ajatellen. Ajattelin virkata leluille säilytyslaatikon T-Yarn kuteesta.


Vyötteen mukaan kude on tehty kierrätetyistä T-paidoista ja siinä on 90% puuvillaa ja 10% muita kuituja. Kuteen paksuus vaihteli ja yhdessä kohtaa oli niin ohutta, että jouduin katkaisemaan pätkän pois. Kude oli halpaa ja kivasta väristä hullaantuneena ostin sitä useamman kerän, saapa nähdä tuleeko jäljelle jääneestä kuteesta tehtyä mitään.. Ohje neliökoriin löytyy Molla Millsin Virkkuri -Muotoja pintoja -kirjasta, s.74. Samalla ohjeella virkkasin laatikon päälle kannen.





Laatikkoon oli tarkoitus laittaa lelut, mutta lopulta sinne päätyikin lasten kirjat, joita olikin kertynyt paljon. Nähtäväksi jää, miten lapset tähän suhtautuvat. Voisin kuvitella, että olisi jännittävää päästä penkomaan, mitä kaikkea laatikon kätköistä löytyykään. Lelut löysivät väliaikaisen säilytyspaikan mun isosta rantakassista, talven aikana pitäisi keksiä niillekin jokin muu paikka..  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti