lauantai 25. helmikuuta 2017

Kesätoppi talven keskelle


Tämä toppi sai alkunsa jo kesällä, mutta jostain syystä jäi virumaan keskeneräisten töiden sekaan. Tässä vähän kesätunnelmaa, on parveke tällä hetkellä hieman karumman näköinen.. Ja pakkastakin sen verran, että ei siellä viitsisi istua virkkaamassa :)


Vuoden vaihteen jälkeen iski joku innostus tehdä keskeneräiset työt valmiiksi ja niinpä tämäkin tuli viimeisteltyä kahdessa illassa. Aphrodite-topin ohje löytyy Dropsilta. Virkkasin topin Novitan Puro Batik-langalla (lankaa meni 420g) koon 3 koukulla. Topin helmaan en tehnyt lisäyksiä, vaan lantion kohdalla vaihdoin koon 4 koukkuun ja sain sitä myötä lisää leveyttä helmaan. Yläosan tein ohjeen mukaan ja helman sovelsin osin omasta päästä. Se olikin melkoinen soppa, välillä en itsekään tiennyt, että missä kohtaa mitäkin kuviota pitäisi tehdä.. Ja arvatkaa oliko hankalaa päästä kuviosta kärryille sen jälkeen, kun työ oli ollut pois käsistä noin puoli vuotta :) Noh, toppi tuli valmiiksi ja minä tykkään siitä. Saatan tehdä toisenkin topin samalla mallilla, mutta yksivärisenä.





Kuvat otettiin pakkasella, joten topin alle oli pakko laittaa pitkähihainen paita. Topin asusteeksi sopii hyvin musta huivi.

2 kommenttia: