sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Monsteripöksyt

Tänään sain valmiiksi monsterivillahousut. Olen
tehnyt housut Kupla-blogista löytyvällä ohjeella, on muuten hyvät ja yksityiskohtaiset ohjeet! Tällä ohjeella onnistuin tekemään elämäni ensimmäiset villahousut. 


Nyt esittelyyn pääsevät pöksyt ovatkin jo kolmannet monsteripöksyt, mitkä olen tehnyt. Ja aina valmistumisen jälkeen olen uhonnut, etten tee enää yksiäkään pöksyjä.


Nämä on oikeasti mukavia neuloa, mutta tuo naaman kirjaileminen saa aina otsasuonen tykyttämään. Kirjaileminen on minulle vaikeaa, enkä ole tyytyväinen jälkeen.
Onneksi näissä pöksyissä kirjailujäljellä ei ole niin väliä, onhan kyseessä MONSTERIpöksyt :)  


Kaikkien pöksyjen kohdalla on mietityttänyt oikea koko. Housuista on tullut liian isot niiden pikkuisille omistajille, mutta onpahan kasvunvaraa. Tosin kummitytölle tekemäni ensimmäiset pöksyt oli niin isot, että voi mennä vielä pari talvea, ennen kuin ovat sopivat.. Nämä menee myös kummitytölle ja yritin tehdä hieman pienemmät, mutta enpä tiedä onko nämäkään vielä tänä talvena käyttökelpoiset. Pienten lasten kokoa on vaikea arvioida. Näiden housujen kokoa voisi varmaan säädellä puikkojen koolla sekä langan paksuudella, nyt tein koon 4 puikoilla ja lankana oli Novitan 7 veljestä.  
 


Tässä vielä puhelimesta löytyneet kuvat aiemmin valmistuneista monsteripöksyistä.
 
                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti