lauantai 25. marraskuuta 2017

Kädentaidot -messujen saalis

Viime viikonloppuna kävin äitini ja kälyni (sekä noin 49 000 muun käsityöihmisen) kanssa Tampereella Suomen Kädentaidot -messuilla. Saavuimme paikalle pian klo 10 jälkeen ja jo tuolloin oli parkkipaikoilla ruuhkaa. Parkkipaikka kuitenkin löytyi helposti liikenteenohjauksen avulla. Lippujen osto onnistui sujuvasti ja nopeasti paikan päältä. Luin jälkeenpäin, että messujärjestelyt olisivat paikoitellen ontuneet suuren kävijämäärän vuoksi, mutta minulle ei tällaista fiilistä jäänyt. Välillä oli ahdasta, mutta ruuhkaisuuden takia mitään tärkeää ei tainnut jäädä näkemättä tai ostamatta. Paikan päällä otin vain muutamia kuvia, halusin keskittyä nauttimaan tunnelmasta ja etsimään ideoita.

Novitan osastolta löytyikin heti alkuun idea peittoon. Kerrassaan ihana kuvio ja ihanat väritkin tässä mallipeitossa! Tämä menee to do -listalle.


Suuri Käsityö -lehdessä oli aiemmin syksyllä kukka-aiheinen patalappukilpailu ja kilpailuun lähetetyistä patalapuista oli koottu näyttely messuille. Taidokkaita tuotoksia!



Sanna Vatasen Villan tie valmiiksi tuotteeksi -nurkkaus oli kaunis.


Pakko laittaa kuva myös messulounaasta, sillä kahvilasta sai sushia! En ole missään messuilla syönyt sushia, joten tämä oli erittäin mukava ja maittava yllätys.


Kuvassa kolmen naisen yhden päivän messusaalis :)


Oman messusaaliini sain kuvattua vasta tänään, sillä en ole tämän viikon aikana ollut kotona valoisan aikaan. Meillä on kotona aika hämärää, joten kuvien ottaminen vaatii yleensä luonnonvaloa.

Etukäteen olin päättänyt, että ostan Let Her golta uudet korvikset. Ja ihanat sellaiset löytyikin! Mukaan lähti myös vaalea nahkainen rannekoru. Olen hullaantunut Let Her gon korviksiin ja nämä taisivat olla neljännet parit, jotka olen itselleni ostanut. 



Annan ja Eilan lankakaupan kohdalla minut pysäytti tuo punainen lanka. En voinut jatkaa matkaa ilman sitä. Ja tokihan sille piti kaveri löytää, vaikka luulenkin että eivät ehkä päädy samaan loppusijoitustuotteeseen.. 



Olin jo kävellyt Ekolikan pisteen ohi, kunnes viesti silmistä aivoihin ehti perille ja tajusin mikä ihanuus siellä oli myynnissä! Ehkä maailman kaunein virkkuukoukku! Tuli mieleen Harry Potterin taikasauva. Ja koska blogini nimi on saanut innoituksen Harry Potterista tutuksi tulleesta Iskunkiertokujasta, niin täytyyhän minulla olla taikasauvaa muistuttava virkkuukoukku :)


Tammer outletilla oli messutarjouksena 5 kerää trikookudetta 10e. Mukaani tarttui lajitelma harmaata trikookudetta.


Vuorelman veto on hyvää sukkalankaa, joten messutarjouksen ansiosta mukaan lähti kolme vyyhtiä. Olen suunnitellut tekeväni näistä itselleni kolmet sukat.

Sinellin osastolta ostin askartelujuttuja. Ajattelin tänään kokeilla, mitä näistä syntyy. Jos jotain syntyy, niin kirjoittelen niistä sitten myöhemmin.


Projektipussukoita ei voi olla liikaa, eihän? Nämä oli pakko saada!


Päivän päätteeksi kävimme vielä uudestaan Novitan osastolla. Tarjouksessa oli minulle ihan uusi lanka Sumu. Oli niin kivan väristä lankaa, että tarjous piti hyödyntää. Onnistuin saamaan viimeiset kymmenen kerää, kori jäi minun jäljiltä tyhjäksi. Näistä langoista tulee ehkä neuletakki.


Koko saalista en saanut mahtumaan yhteen kuvaan, joten kasasin tähän messusaaliin parhaat palat.


Aikamoinen messusaalis tuli kerättyä! Näin viikko messujen jälkeen mistään ostoksesta ei tullut morkkista, joten tein onnistuneet ostokset :) Ensi vuonna uudestaan messuille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti