perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 1. luukku: Teejoulukalenteri

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.


Vielä ehtii tehdä joulukalenterin joko itselle tai ystävälle. Teejoulukalenterit tuntuvat olevan suosittuja ja minäkin tein sellaisen äidille. Googlettamalla löytyy vaikka minkälaisia kalentereita, tämä minun versioni on mukavan simppeli. Teepussit pieneen kirjekuoreen ja kalenteriluukun numero pyykkipoikaan ja pyykkipoika kiinni kuoreen. Teepussin kaveriksi voi halutessaan laittaa esim. suklaata.






Teejoulukalenterin lisäksi olen tänä vuonna tehnyt arpajoulukalenterin isälleni ja "tavarajoulukalenterit" kahdelle sukulaislapselle. 24 luukkua on aika paljon, joten mielikuvitusta sai käyttää ihan urakalla, että kaikkiin luukkuihin löytyi sisältöä. Yritettiin miehen kanssa yhdessä miettiä, ettei sisällöt olisi pelkkää turhaa krääsää vaan myös jotain hyödyllistä.

Yllä oleva kalenteri lähti pienelle pojalle..


 ..ja tämä kalenteri meni kummitytölle.

Viime vuonna tekemäni teejoulukalenteri (ja pari muuta joulukalenteria) löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti