sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 17. luukku: Virkatut pöllöt

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.

Nämä virkatut pöllöt on helppoja tehdä, ne on söpöjä ja lapset ovat todenneet ne toimivaksi leluksi. Vauvojen mielestä pöllön korvia on kiva purra, ilmeisesti ne tuntuvat mukavilta, kun puhkeamassa olevat hampaat vaivaavat. Ohje pöllöihin löytyy Prinsessajuttublogista. Ohjeesta poiketen minun pöllöille on tullut pidemmät ja kapeammat korvat. Ohje on simppeli ja sitä on helppo muokata, mikäli haluaa tehdä erikokoisia pöllöjä.

Eilen vietettiin veljentytön ristiäisiä ja tein hänelle puuvillalangasta kokonaisen pöllöperheen.



Pöllöjä on tullut virkattua useita ja osa on jäänyt meille kotiin odottamaan lapsivieraita ja osa on lähtenyt uuteen kotiin vauvalahjan mukana.

Pinkki pöllö oli osa ystävän vauvalahjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti