tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 5. luukku: Lumiukkokranssi

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.



Viime jouluna näkyi Facebookin askarteluryhmissä paljon joulupalloilla koristeltuja kransseja. Tämä villitys jäi minulta silloin kokeilematta, mutta tänä vuonna päädyin kokeilemaan. Jouluisen kranssin sijaan tein talvisen lumiukkokranssin. Tähän tarvitaan kehys, keskuskoriste, kuumaliimaa ja kohtalaisen paljon erikokoisia palloja. Käytin halkaisialtaan pientä kehystä, joten myös pallot olivat aika pieniä. Ainut hankaluus tässä oli pallojen asettelu niin, ettei kehys jäisi hirveästi näkyville. Täysin tyytyväinen en tähän ole, mutta ensimmäiseksi kokeiluksi hyvä ja ajaa kyllä asiansa. 

Kranssille voi keksiä muitakin käyttötapoja kuin oveen ripustamisen. Tämä päätyi Aaltovaasiin yhdessä muutaman paperinarupallon kanssa.


2 kommenttia:

  1. Söpö kranssi! :) Miullakin pieni kranssipohja odottelee inspistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan, että sulle iskee inspis ja saat kranssin tehtyä. Olisi kiva sitten nähdä kuva tekemästäsi kranssista :)

      Poista