lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 9. luukku: Joulukortit

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.


Tänä vuonna joulukortit voi postittaa joulun ikimerkillä varustettuna viimeistään 12.12. Tavallisella postimaksulla kortit löytää jouluksi perille, mikäli ne on postitettu viimeistään 20.12. Korttien ja pakettien tärkeät päivämäärät löytyvät postin sivuilta.

Joulukorttien askarteluun löytyy marketeista jos jonkinlaista tarviketta. Itse hullaannuin tästä valikoiman suuruudesta ja ostin kaikkea ihanaa ja söpöä. Lopulta kuitenkin korteista tuli melko simppeleitä.


Facebookin askarteluryhmissä on vilahdellut Suomi 100-teemalla koristeltuja joulukortteja ja tähän teemaan minäkin päädyin. Ja kivoja kortteja tulikin.




Vielä ehtii viikonloppuna askartelemaan kortteja ja päästämään oman luovuutensa valloilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti