keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 20. luukku: Lasikupukoriste

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.



En tiedä, mikä tämän koristeen oikea nimi on, onko sillä edes sellaista? Minulle tämä on lasikupukoriste.. Tämä on siis tehty Sinellistä löytyneestä valmiista askartelusetistä. Valmiit setit sopivat kaltaiselleni askartelijalle, joka tykkää tehdä ja kokeilla, mutta luovuus ei ihan riitä omien juttujen ideointiin ja keksimiseen.



Sinellin setissä oli kaksi kupua, käytin tähän isomman ja koristelin sen setistä löytyneillä esineillä. Kuvun päälle liimatut lumihiutaletarrat on ostettu Prismasta, eivät siis kuulu Sinellin settiin. Pienemmän kuvun jätin vielä jemmaan odottamaan uutta inspiraatiota.

Tästä tuli kaunis!

Valot päällä.                       Valot pois.


Valmis kupu oli todella hankala kuvata, mutta eiköhän näistä idea tule selväksi. 


Tämä meni kummityttöni joulukalenteriin ja liitin mukaan ohjeistuksen, että paketti (joka on ehkä rumin ikinä!!) pitää avata varovasti yhdessä äidin tai isän kanssa. Jos valmiin esineen kuvaaminen oli vaikeaa, niin paketoiminen oli vielä vaikeampaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti