torstai 7. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 7. luukku: Silmukkamerkit

Langankiertokujan joulukalenterista aukeaa luukku joka päivä jouluaattoon saakka. Joulukalenterin ideana on jakaa ideoita askarteluun ja muihin käsitöihin. Paljon tulee olemaan jouluaiheisia juttuja, mutta myös ideoita, joita voi toteuttaa joulun jälkeenkin. Kaikki ideat eivät ole omiani, mutta kaikki julkaisemani kuvat ovat omista tekeleistäni. Kunkin luukun kohdalla tulee olemaan linkki alkuperäiseen ohjeeseen, mikäli sellainen on ollut saatavilla.



Löysin Sinellistä kivoja riipuksia, joiden ajattelin sopivan hyvin silmukkamerkeiksi. Joten nehän oli ostettava ja näin syntyi ajatus silmukkamerkeistä yhtenä joulukalenterin luukkuna.

Kissariipukset näytti kaupassa kivoilta, mutta nyt niistä tuli jotenkin kummallinen (ja ehkä vähän pelottava) fiilis, joten jätin tällä kertaa käyttämättä.. 

Silmukkamerkkien tekemiseen tarvitset papukaijalukkoja, renkaita ja pihdit.



Laitoin lukkoon kiinni myös vähän isomman renkaan, jonka voi tarvittaessa pujottaa puikolle. 
Maatuskat..

..ja pöllöt piristävät neulontaa :)

Silmukkamerkkeihin voi käyttää myös helmiä.


Itse tehdyt silmukkamerkit ilahduttavat käsityön ystävää. Ja näitä on kiva näperrellä. Nämä silmukkamerkit jää omaan käyttöön, mutta aiemmin tänä vuonna lähetin ystävänpäivälahjaksi itse tehtyjä silmukkamerkkejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti